Res till Doha

REKLAM. Det finns många platser att resa till i världen, men många människor vill gärna ha värme. Gillar du värme ska du ta en titt på Doha. Doha är den största staden i emiratet Qatar, som ligger intill Saudiarabien. Doha ligger på Qatars östkust och är också huvudstad i Qatar.

För den som inte bara vill ägna sig åt att lata sig på stranden eller vid poolen finns det en hel del annat att göra i Qatar. Inte minst strandpromenaden The Corniche, där man också hittar Nationalmuseet.

En intressant sak vad det gäller den här staden är att de som bor där inte betalar någon inkomstskatt, vilket förmodligen beror på att landet i sig har väldigt goda finanser tack vare oljan. Det har också lett till en blomstrande ekonomisk utveckling. Du har säkert på ett eller annat sätt stött på flygbolaget med samma namn som landet. Qatar Airways flyger till stora delar av världen och vill du besöka Doha är det förmodligen med det här flygbolaget du kommer att åka.

 

Det här är ett sponsrat inlägg.