12 tips från Mr Money Mustache

bättre ekonomi

En av mina favoritbloggare vad det gäller ekonomi, frihet och livsstil är Mr Money Mustache, som egentligen heter Pete. Via Forbes bjuder han på 12 tips som inte bara ger dig en bättre ekonomi, utan också en bättre hälsa. 

För er som inte följer Mr Money Mustache så har ni mycket rolig läsning att se fram emot. Hans blogg innehåller också många bra tips, och mycket från bloggen kokas ihop i bildspelet på Forbes hemsida.

LÄS MER: 12 tips från Mr Money Mustache

Mitt favorittips just nu är att cykla mer. Inte bara för att transportera sig från punkt A till punkt B, utan också för att handla – särskilt de där kompletteringsrundorna vi alla behöver göra när vi missat något från storhandlingen. Har man redan en cykel, varför inte använda den? Det är bra träning samtidigt som du sparar in på allt från trängselskatt till bensin.

Att sedan ta en titt på tipset kring att sluta använda bilen så mycket är förstås en bra väg framåt, även om det inte alltid är praktiskt. Jag gillar också de andra tipsen förstås, inte minst Mr Money Mustaches syn på skulder som någonting som måste bekämpas aktivt varje dag.

[sgmb id=”1″]

Har du någon annan favoritbloggare som du gärna delar med dig av så kommentera gärna nedan? Fler trevliga och bra ekonomibloggar hittar du i listan till höger.

2 Comments

  1. Mr Money Mustache är kul, även om han är lite “amerikansk” i sitt sätt att skriva. Jag minns att jag plöjde igenom hela hans blogg på ett par dagar när jag var som mest exalterad över att börja aktiespara.

    • Håller med om att han är amerikansk, jag hade också väldigt svårt att släppa mig från bloggen när jag väl började läsa – det finns myyycket matnyttigt där!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Recension: Jackie (2016) - Spel och Film
  2. Recension: Jackie (2016) – Carling Creations

Comments are closed.