Så köper du en billigare dränkbar pump

Jag ska erkänna, jag är helt såld på cashback. Det känns som att jag vill shoppa mer än jag borde eftersom jag får pengar tillbaka. Med andra ord, en liten varning för att cashback-program ger dig ökad köplust.

Nu vet alla som följer den här bloggen någorlunda regelbundet att ett av mina främsta råd för att spara pengar är att inte handla något. Samtidigt är ett annat råd att fundera nog innan du köper något och köp bara det du verkligen behöver och dessutom kommer att använda.

De här principerna använder jag mig fortfarande av. Jag har länge gått och funderat på vilken dränkbar pump jag ska köpa, eftersom jag sedan mitt köp av spabad har behov av just en dränkbar pump. Att tömma spabadet (vilket ska göras 2-4 gånger per år) via det vanliga inbyggda avloppet tar både tid och är opraktiskt. Då är en dränkbar pump som gör jobbet på 15-30 minuter ovärderlig.

Normalt sett försöker jag låna så mycket av mina grannar som möjligt, särskilt när det gäller prylar som inte behövs särskilt ofta. Nu är det ingen av dem som har en dränkbar pump. Varför jag bestämt mig för att investera i en.

De är inte särskilt dyra, men ytterligare en princip för mig när jag ska köpa något är att köpa prylar som håller god kvalité, har bra garantier och tål att användas.

Efter att ha letat runt så har jag hittat rätt pump och det är en investering runt 1000 kronor. Hade jag inte använt mig av cashback hos Refunder hade pumpen kostat 1000 spänn. Nu får jag en återbäring på hela 7,5%, vilket gör pumpen 75 spänn billigare.

Det finns inga andra anledningar till att inte använda Refunder än att det ökar din köplust. Kan du kontrollera den så ska du självklart gå med.

Vill du gå med och tjäna 50 spänn direkt kan du använda min länk nedan. Då får både du och jag 50 kronor när du genomfört ett köp (som du också får cashback på).

Gå med i Refunder (affiliate-länk)

För ordningens skull, det här är inte ett sponsrat inlägg, men affiliatelänken kan jag och du tjäna pengar på. Åsikterna och tankarna är mina egna.