Låt oss inte glömma

inte glömma

Det är mänskligt att glömma och förlåta. Vi vill till vår natur inte älta saker i all evighet. Det är lättare att gå vidare och skita i det som har varit – vi kan ändå inte förändra historien. Allt vi kan göra är att lära oss av den.

Just därför är det så viktigt att vi inte glömmer. Och jag tänker göra allt jag kan för att påminna alla som läser den här bloggen om allt det där vi bör lära oss av.

Som exempelvis hur SAS pissade på hela det skandinaviska folket. Hur de vägrade be om ursäkt, hur de såg sig som offer och hur de inte för fem öre har återupprättat sitt rykte. Kan jag undvika SAS så gör jag det och jag hoppas varenda skandinav med någon form av självrespekt också gör det.

Eller hur Liberalerna svek sina väljare och blev ett stödparti till sossarna och miljöpartiet. Hur de i sin oförklarliga identitetspolitik aldrig tagit avstånd från vansinnet att släppa fram en sosseregering. Det spelar ingen roll hur mycket de och Centern hävdar att de fått igenom borgerliga politik. Det spelar ingen som helst roll med tanke på hur sossarna smygökar sin väljarbas (bidragstagarna) för att få behålla makten.

Jag tänker inte heller låta någon glömma Miljöpartiets språkrör Åsa Romson och Isabella Lövin pissat på miljön. Romson när hon målat segelbåten med giftig bottenfärg och värmde samma båt med olja. Levin när hon hycklat å det grövsta om flyget och själv rest runt i business. Värst blev det kanske när hon bortförklarar hur hennes man skulptören måste köra runt i en pickup med sina tunga stenar.

Varför gäller aldrig politiken politikerna själva? Varför finns det fler av den här sortens hycklare inom S och MP?

Jag tänker heller aldrig låta någon glömma hur Dan Eliasson lyckats få en ny tjänst efter att ha sabbat den ena tjänsten efter den andra. Hur han ens kan få något annat än en spark i arslet efter att ha åkt till Kanarieöarna under pandemin när han är chef för MSB?

Det är osmakligt, men låt oss inte glömma. Låt oss lära oss av historien, fortsätta reagera och rösta rätt. Sossarna, MP och kommunisterna vill inte ditt bästa. De vill ta din frihet, din rätt att äga och din rätt att uttrycka dig. Och de kommer förmodligen inte vara nöjda förrän de lyckats.

Har du något du gärna vill att alla andra ska komma ihåg så kommentera gärna nedan.

2 Comments

  1. Jag tänker att i dessa dagar, specifikt i dag, skulle det vara lämpligt att minnas förintelsens offer eftersom det är förintelsens minnesdag.

Comments are closed.