ANNONS – Ett mysterium till hängmattan

Magnus Carlings senaste bok heter De försvunna och är ett spännande mysterium, med lätt övernaturliga inslag. Det är Magnus Carlings åttonde bok och tidigare har han skrivit deckarserien om John Romeo (tillsammans med Diane Karlstrom), deckaren Det enda som krävs och den spännande trilogin om den svarta koden – en teknothriller som utmanar det digitala samhället och frågar oss om det vi riskerar mänsklighetens undergång genom att utveckla konstgjord intelligens.

De försvunna är en fristående berättelse som i skönlitterär form ställer frågan hur man överlever som förälder när man förlorat ett barn. Polismannen David Berg har helt tappat livsglädjen efter att hans dotter Lina dött i en tragisk olycka, men han kämpar ändå vidare för sin fru Charlotte och deras andra dotter Sara.

Efter en utryckning blir han skjuten och svårt skadad. Han överlever, men någonting är annorlunda. Han hittar teckningar på ett gammalt hus och börjar samtidigt se och höra Lina. Hon vill att han ska hitta de försvunna, men han förstår inte vad hon menar. Har teckningarna på huset med de försvunna att göra – och vilka är det egentligen som försvunnit?

David avfärdar allt som hjärnspöken, orsakade av skadan i huvudet och de smärtstillande medicinerna han tar, men dras ändå motvilligt in i att lösa mysteriet med de försvunna samtidigt som han kämpar för att inte gå under av sin sorg. Snart kommer David inse att det finns ondare människor än vad han någonsin hade kunnat föreställa sig och att hela hans familj är i fara.

Just nu kan du kan köpa ett signerat ex av De försvunna till sommarpris direkt från MagnusCarling.com eller om du föredrar att handla via bokhandlarna så finns den där också:

Adlibris

Bokus

Vulkanmedia

Akademibokhandeln