Bo på hotell billigt

bo på hotell billigt

Hotellen har det inte lätt i dessa dagar. Själv har jag funderat på om jag ska sälja Scandic eller inte, särskilt som resandet framöver kan ha förändrats i grunden.

Dock tror jag fortsatt på Scandic eftersom de är så stora som de är, med en bra standard till ett vettigt pris. Att standardisera ger positiva effekter, något jag tror alla som någon gång bott på ett Scandic-hotell kan hålla med om. Visserligen är en del belägna på platser som bara fungerar för affärsresenärer, men utbudet kompenserar för placeringen.

Att det går dåligt för hotellen gör att du som gärna håller i pengarna kan hitta väldigt bra erbjudande. Inte minst om du går med i hotellens lojalitetsprogram.

Jag har sedan lång tid tillbaka sett till att vara medlem i alla hotell jag någon gång bott på / kommer att bo på. På så sätt får jag både bonuspoäng och erbjudanden. Det är rätt svårt att nå gratisnätter om man inte håller sig till bara ett hotell, men man får i alla fall erbjudanden som inte per automatik dyker upp på hemsidorna.

Det går med andra ord att bo på hotell billigt och många gånger kan du dessutom hitta bra paket. Frukost brukar ju alltid ingå i Sverige, men du kan hitta andra bra tillval. Som ett större rum, tillgång till spa eller rabatt på måltider.

Nu är det svårt att veta hur lång tid det kommer att gå att bo på hotell billigt, men jag tror paketerbjudandena kommer att finnas kvar ett bra tag till. Effekterna av corona kommer vara minst ett halvår till och kanske ännu längre.

Så vill du hitta bra deals fram till en avkopplande helg till våren så är det förmodligen nu du ska boka.

Å ena sidan vill vi alla som strävar mot ekonomiskt oberoende undvika att spendera/konsumera, men ska man spendera pengar på något så är upplevelser att föredra.