Sanningen om Vänsterpartiet Kommunisterna

Eftersom nu Magdalena Andersson har sagt att hon kan tänka sig att ha Vänsterpartiet i sin regering, om hon får bilda regering, blir det ännu viktigare att prata om vilka Vänsterpartiet Kommunisterna är. De gömmer sig bakom jämlikhet och rättvisa, men i själva verket är de ingenting annat än ett totalitärt kommunistparti.

Sanningen om Vänsterpartiet finns i partiprogrammet, som klart och tydligt talar om att de vill ta äganderätten från fria människor. Så här står det:

“De rättigheter som springer ur ägandet måste begränsas och ägandet i sig övergå till gemensamma former”

Det står betydligt mer om det här, och allt går ut på att en planekonomi ska införas. Det kan låta bra, men det är ett samhällssystem som aldrig har fungerat. Kommer aldrig fungera. Allt kommunismen har lett till är död, elände, förtryck och begränsande av människors frihet.

Det är vad Vänsterpartiet Kommunisterna står för. Att de har bytt namn och strukit Kommunisterna ur namnet betyder ingenting. De är fortfarande kommunister.

Om du tänkt rösta på Socialdemokraterna i höst så kom i håg det här. Vänstern kan ingå i den regering som S vill bilda och de kommer att driva en kommunistisk agenda. Din rätt att äga kommer att minska eller försvinna helt. Det handlar inte bara om företag, det handlar om att äga din frihet. Något kommunister i alla tider har velat begränsa.

Hur fint det än låter från kommunisterna med jämlikhet och ett socialistiskt samhälle så är det ett budskap som talas med kluven tunga. Ta valfritt kommunistiskt land i världen, nuvarande eller historiskt, och se hur människors frihet begränsas av kommunisterna. Det är vad Vänstern vill, har alltid velat och kommer alltid vilja.

Gå inte på lögnerna!