Ordning i samhället tack

ordning

Att Sverige har gått från att vara ett relativt tryggt land till att vara ett land med dagliga sprängningar, skjutningar, våldtäkter, mord, misshandel, rån med mera har inte undgått någon. Inte ens kommunisterna förnekar det längre, de har bara tystnat.

Det spelar dock ingen roll var orsakerna är. Det debatteras alltför ofta kring vilka orsakerna är till att våldet och otryggheten har ökat. Kommunisterna försöker sminka grisen och förneka eller bara tiga ihjäl problemen, men om vi struntar i vänsterns världsfrånvända verklighet så spelar orsakerna mindre roll.

Vad som verkligen spelar någon roll är vad regeringen gör åt problemen. Det duger inte att prata om det, det duger inte att tillsätta utredningar. Det finns bara ett sätt att få ordning på landet och det handlar inte om klasskillnader.

Staten måste sätta ner foten och tydligt kommunicera vem som bestämmer. Det måste råda nolltolerans mot skjutningar, sprängningar, våldtäkter, mord och all annan skit. Oavsett om vänstern tycker att orsaken är att folk är fattiga så är det olagligt att ta död på folk.

Det är beklämmande att det har fått gå så långt. Vi har nollvisioner i trafiken, men inte vad det gäller brott. Fördubbla antalet poliser, tiodubbla straffen och återinför straffarbete. Gräva diken i Norrland är ett utmärkt sätt för de flesta människor att inse att de inte vill tillbaka till ett kriminellt liv. Det är inte komplicerat att lösa brotten, problemet är att poliserna måste sätta dit samma brottslingar inte bara en eller två gånger, utan dussintals gånger.

Straff har en avskräckande effekt om de effektueras och kommuniceras.

Dock har nuvarande regering inte insett detta. De lever på att folk tror att klasskillnader är det stora problemet i samhället. De lever också på att skrämma upp folk kring miljöproblem (som Sverige inte kan göra ett dugg åt). Lös grundproblemen först och återinför tryggheten i Sverige.

4 Comments

 1. Exakt. Och ja, miljösnacket är en del av metodiken i att desinformera, dölja misslyckandet med massmigrationen.
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

 2. Hetsen kring klimatet hejas på av regeringen då det förstås som nämns tar fokus från annat men även för att det ger anledningar till nya skatter.

  Jag är polis och precis som nämns i inlägget så är problemet att vi inte inkapaciterar kriminella, dvs de låses ej in. Detta då vi i lag angett att fängelse skall undvikas så långt det går. Hade vi börjat med three strikes hade vi sluppit sitta i en eka som läcker och ösa ur vatten. För det folk nog inte förstår är att polisen griper en stor del av de kriminella, men de inkapaciteras inte. Brist på plats löses genom att outsourca fängelseplatser till exempelvis Baltikum.

  Som jag ser det har vi korsat rubicon. Vi kommer inte reda ut detta såvida man inte tar till drakoniska åtgärder. Och det har jag svårt att se att det sker. Sen är det ju det man inte får prata om, dvs att de vi har med att göra generellt inte är etniska svenskar. Kravlös invandring där man kombinerar “öppna” gränser med fri välfärd gör att folk vallfärdar hit. Hade vi utvisat för minsta brott hade vi löst mycket. Ja ja, nog om det. Att planera för att lämna Sverige rekommenderas.

  • Tack P, bra och värdefull insikt. Jag har hört samma sak från dina kollegor när jag pratat med dem och jag är oerhört irriterad över att det inte kommer fram i media. Jag vet hur många ni griper, hur mycket ni anstränger er för att bygga bra bevisning, men media såväl som politiker sviker er (och alla medborgare). Det är helt enkelt ett jävla sätt.

   Three strikes hade varit utmärkt och det hade varit mycket enkelt att outsourca.

   Jag kan hålla med dig om att vi korsat rubicon. Det måste ske drastiska åtgärder och de måste ske nu. Sanningar måste fram och det har du hjälpt till med. Väl talat.

   Jag kommer inte lämna Sverige. Jag hade de funderingarna ett tag, men jag är född här och jag tänker göra allt jag kan för att vända den här utvecklingen.

Comments are closed.