Lystring alla partyknarkare

Socialdemokraternas partiledare, denna källa till oändlig kunskap, har bett oss alla att sluta partyknarka. Då löser vi nämligen skjutningar, sprängdåd och gängvåld.

Här kan du läsa GP’s artikel som summerar vad partiledaren sa.

Jag vet att jag raljerar, men ärligt talat. Finns det någon tänkande människa som över huvud taget tänkt rösta på det mest världsfrånvända, maktfullkomliga, partiet i riksdagen?

Socialdemokraterna är ständigt inne på lösningar som den här. Bara “vi svenskar” sluta partyknarka så minskar narkotikamarknaden och då blir det inte lika intressant för gängen att hålla på. Dessutom tycker MA att vi ska samlas som ett land och exempelvis ut och nattvandra.

Kan någon ringa i klockan tack? Det är dags att vakna Magdalena Andersson. Ingenting av det här fungerade när S styrde i åtta år. Det finns bara en sak som hjälper mot människor som är redo att skjuta och spränga varandra såväl som alla andra som råkar vara på fel plats.

Fängelse. Om vi så ska spärra in varenda en på livstid så är det det enda som hjälper mot problemet. Att prata om förebyggande åtgärder är bara ett symtom på att man inte vet hur man ska hantera frågan. Partyknarkandet hade inte kunnat existera om polisen hade fått göra sitt jobb och vi inte hade haft domstolar som släpper ut vilken galning som helst på gatorna.

Till slut måste staten säga ifrån. Kriminella får aldrig vara de som styr. Det gör de just nu och polisen har inte en chans att lyckas om vi inte får straff som duger. Fängelserna måste också reformeras. Från att ha haft ett syfte att återanpassa kriminella måste de börja inrikta sig på förvaring. Återfallsförbrytare finns det alldeles för många av – och three strikes out måste gälla även i Sverige.

3 Comments

  1. Det är bara retorik riktad mot lågbegåvade, dvs deras egen väljarkår. Resten fattar

Comments are closed.