Vad gör du här?

Vad gör du här? Visst är det en bra fråga att ställa, inte minst med tanke på att du förmodligen besöker den här bloggen för att du på ett eller annat sätt vill lära dig mer om hur du kan bli ekonomiskt oberoende. Så varför är du inte ute och tjänar pengar istället för att besöka den här webbplatsen?

Naturligtvis är jag glad att du gör det, och om syftet är att lära dig mer för att du snabbare ska ta dig ut ur ekorrhjulet, då har du ett bra svar på frågan. Om du bara slösurfar istället för att jobba hårt på din exit, då har du något att fundera på.

För faktum är att många människor drömmer bara om att bli fria. Det är därför de spelar på lotto eller väntar på att någon ska lämna ett obscent stort arv åt dem. Men varje minut du kan lägga på att ta dig ut ur ditt ekonomiska beroende tar dig närmare friheten.

Jag tror att många av alla som går till sitt åtta till fem-arbete drömmer om en annan tillvaro. Det är klart att det finns många som trivs med sitt arbete, jag är definitivt en av dem, men drömmen om möjligheten att göra vad man vill med sin tid verkar vara en dröm som växer hos allt fler.

Och alla kan. Men det gäller att prioritera sin dröm, skippa TV-såpan, slösurfandet, gnällandet och prioritera intjänandet av pengar. Du kan aldrig spara mer än dina inkomster och om de inte räcker till ekonomisk frihet spelar det ingen roll hur mycket du snålar.

Så vad gör du här? Ut och tjäna pengar!

 

Notera: Det här är förstås ingen uppmaning att sluta läsa bra bloggar. Tvärtom. Bloggar som den här och många andra hjälper dig att nå dina mål. Här har du några riktigt bra andra bloggar att hitta inspiration på: