Så sparar du pengar på Black Friday

black friday

Nu är det Black Friday och alla har blivit som galna. Överallt är det reklam om den svarta fredagen, men visste du att det finns ännu ett sätt att spara pengar på Black Friday? Här berättar jag hur. 

Black Friday inträffar efter Thanksgiving, och Thanksgiving är alltid den fjärde torsdagen i november vilket innebär att Black Friday blir en klämdag. Då sätter på sätt och vis även julhandeln igång, eller snarare tar ordentlig fart.

Traditionen med den här stora readagen har nått även nått Sverige. Erbjudandena fullkomligt haglar in, du kan spara upp till 70% på många ställen och ibland även mer. Men du har säkert redan räknat ut vart det här inlägget är på väg. Du kan spara 100% av dina pengar genom att fullständigt strunta i Black Friday.

Enda undantaget är om du följer frihetskämparnas första konsumtionsregel och har väntat med att köpa det du vill ha till dess att priset är rätt eller till dess att behovet har försvunnit. I så fall kan du med gott samvete köpa det du behöver eftersom du har planerat för det. Men att bara gå rakt på alla erbjudanden är fel om du vill vara smart kring din ekonomi. Tänk efter och spara 100% genom att inte köpa något.