Tror du på dig själv?

tror du på dig själv

The Money Cowboy är här för att inspirera och nu är det dags att vi tillsammans tar sig an just dina hinder för att nå dina mål. Vad hindrar dig från att bli allt du vill? Vad hindrar dig från att nå ekonomisk frihet, eller frihet över huvud taget? 

I Want To Break Free sjöng Freddy Mercury och vem vet vad låten egentligen handlade om, men det spelar mindre roll. Det är en utmärkt temasång för oss alla att sjunga varje morgon på vår resa mot ekonomiskt oberoende. Det går, du kan och det finns egentligen inga andra hinder än de du själv sätter upp. Men då gäller det att du tror på dig själv.

De människor som lyckats ordentligt, som framlidne Kamprad eller Bill Gates eller Warren B, har inte gjort det för att de haft några magiska trollformler. De lyckades för att de trodde på sig själva. Garanterat. Alla har de någon gång suttit i en skolbänk eller på kammaren och drömt om sin framtid. Skillnaden mot många andra är att de här lirarna lyckades och de lyckades hela vägen. Därmed inte sagt att stålar är samma sak som lycka, men det är mycket som blir enklare med en rejäl slant på fickan.

Så handen på hjärtat, tror du på dig själv? Om du inte tror på dig själv så börja göra det. Och gör det nu. Säg till dig själv, jag kan och jag kommer att klara det här. Vad det än må vara. Sätt dina mål, ge dig tusan på att nå dem och tro på dig själv. Du kommer att bli överraskad över hur tron på att du kan klara det du vill faktiskt kommer att göra att du lyckas. Det har definitivt fungerat för mig och det kommer garanterat fungera för dig.

Därmed inte sagt att vägen till målen är enkel eller smärtfri. Det kan vara ett rent helvete och det kan vara en dans på rosor, men oavsett vilket är det din tro på dig själv som kommer att ta dig framåt även regniga dagar. Ett misslyckande är bara en anledning att lära sig hur man inte ska göra.

Go for it. Tro på dig själv. Nu.