Test av cashback

cashback

Efter att ha läst Pappa Betalars sammanställning av olika cashback system var jag förstås tvungen att pröva. Jag köper en hel del online, allt från virke hos Byggmax till böcker hos Adlibris. Refunder (affilite-länk, där du får 50 kronor och jag får 50 kronor om du går med) verkade mest pålitlig och det visade sig stämma mer än väl.

Refunder är väldigt enkel att använda. Bara att registrera sig, hitta de webbshoppar man vill handla på och beställa det som behövs. Allra enklast blir det om du laddar ner och installerar det plugin som finns till bland annat Chrome. Då kommer en liten ikon i högra hörnet, intill adressfältet, att tala om när du kan använda Refunder.

Den stora fördelen är förstås att om du ändå tänkt att handla något så får du cashback från Refunder, mer eller mindre direkt. Grunden i resan mot ekonomisk frihet är förstås att inte handla mer än vad du verkligen behöver. Eller inte handla alls.

Men ibland vill man handla. Som i mitt fall, när jag nyligen köpte Stephen Kings nya berättelse Institutet. Jag har alltid gillat King och även om han har blivit rätt ojämn under de senaste åren så verkar han svänga tillbaka till den gamla sortens berättelser.

Och kan man tjäna en och annan krona, även om det bara är några procent, på något man ändå tänkt att köpa – så varför inte? Bäst är förstås att inte handla alls, men ibland vill man köpa något som antingen förenklar livet eller helt enkelt berikar det.

3 Comments

 1. Hej!
  Bra att även du hittat cashback.
  Jag håller med dig i allt du säger.

  Cashback är bra på de produkter du ändå var tvungen att köpa.
  Är det något du inte behöver eller tänkt köpa, då har cashback inte gjort någon nytta.

  Jag tycker det bästa är apoteksprodukterna som ger nästan 10% cashback via Reward Network, bästa cashbacksidan (inbjudningslänk)

  Hoppas du kan dra in mer pengar på cashback framöver.
  Pappa betalar? Bloggen om privatekonomi

  • Grymt bra tips om Apoteket, där handlar jag ju definitivt från gång till annan. Reward kollar jag upp via din inbjudningslänk! Stort tack för alla tips!

Comments are closed.