Ett hyckleri utan dess like

Jag tror inte jag är ensam om att ha tröttnat på Miljöpartiet och allt de håller på med. Jag kommer därför ägna mycket mer tid åt att avslöja dem för vad de är. Idealister utan verklighetsförankring. Populister, kommunister, teknokrater och inte minst föraktfulla utan respekt för människors vardag.

Jag hoppas också att de få som kan tänka sig rösta på dem får hjälp att tänka om. Miljöpartiet vill inte miljöns bästa, de är domedagsprofeter som upprätthåller sitt eget existensberättigande genom att i det närmaste fundamentalistiskt predika om världens undergång som kommer garanterat – om vi inte gör som de säger.

I princip alla budskap som kommer från Miljöpartiets företrädare är överdrivna, byggda på känslor och inte fakta. Deras kamp mot flyg och bilar ter sig patetisk när de inte ger sig på överbefolkning och övriga industrier som producerar betydligt mer utsläpp än flyget. De nämner inte internets koldioxidutsläpp eller några andra basfunktioner som tjänar deras syften.

Hyckleriet tar heller aldrig slut. De vill inte att vi ska köra med fossila bränslen, istället ska alla köra elbilar. Dock finns inget överskott av el och nu har därför elbolagen börjat ta ut effektavgifter för att försöka stoppa det kommande ökade effektuttaget. Allt Miljöpartiet gör är att försämra för vanliga människor som arbetar hårt och betalar skatt.

Det slutar inte där. Motståndet mot cement är massivt, men det finns inga idéer om vad vi ska ersätta cementen med. De vill inte att vi ska bruka skogen heller. Så vad ska vi göra, återgå till att leva i grottor?

Miljön är oerhört viktig. Samtliga partier förutom Miljöpartiet har pragmatiska åtgärder för att förbättra miljön och samtidigt driva Sveriges utveckling. Miljöpartiet vill avveckla istället.

Då har vi inte ens börjat tala om deras vilja att fortsätta ta emot människor från andra länder, när vi inte löst arbete, bostäder och välstånd åt de som redan finns här. Arbetslösheten och sysslolösheten fortsätter öka.

Miljöpartiet är grundorsaken till de flesta problem vi ser i Sverige.

Tycker du som röstat på dem fortfarande att det är en bra idé, så diskutera gärna nedan.

6 Comments

 1. Jag hoppas verkligen att de åker ut ur riksdagen. Varje debatt man hör någon miljömupp handlar om att nedvärdera och anklaga sin motpart. Det finns ingen saklighet överhuvudtaget.

  • Exakt, helt rätt. De är föraktfulla och nedvärderande, utan att ha fakta.

 2. Tack för ännu ett bra inlägg. När jag följer med ekonomibloggar börjar det bli väldigt vanligt med samhällskritiska inlägg och kommentarer. Det är väl lite märkligt för jag får knappast intrycket av att alla skulle ha aktivt röstat på SD eller AFS de senaste 20 åren. Om någon de senaste åren låtit bli att rösta eller röstat på sjuklövern så borde man väl inte ha någon samhällskritik att framföra, man har ju fått exakt det man velat ha.

  • Tack, och jag håller med. Samhällskritiken blir allt mer närvarande och jag håller helt med dig. Väldigt många har varit alldeles för försiktiga och rädda för att bli kallade rasister för att man vill ta upp frågan om migrationen eller kritisera miljöprofeterna.

   Bra ämne förresten, jag ska återkomma till det i kommande inlägg. Inte minst hur jag gärna skulle vilja se framför allt M pudla och be offentligt om ursäkt för Reinfeldt.

 3. Tycker de är det största hotet mot Sverige. Fri invandring, skrota skogsbruket, skrota kärnkraften, öka skatterna mm.
  Gammal skog binder ju inte så mycket koldioxid. Bättre då att avverka i lagom mån och plantera nytt. Är ju även en viktig export för Sverige.

  • Exakt, alla deras förslag är kontraproduktiva för miljön. Hyckleri, som sagt…

Comments are closed.