Tick Tock

Ännu ett år, ännu ett decennium har passerat. Gott Nytt År och God Fortsättning. Och Tick-Tock. Kände du sekunderna passera medan du läste inledningen till det här inlägget?

Nu vill jag inte förta nyårskänslan, utan tvärtom. Ett helt nytt år ligger framför dig. Använd det rätt, nyttja tiden till att leva så att du när nästa årsskifte kommer inte ångrar en enda sekund.

För vad vi vet har du och jag, vi alla, bara ett liv. Värdesätt det och njut av livet. Hitta rätt väg för dig, sköt om din hälsa och ta hand om din familj. Ta dig ut ur ekorrhjulet, gör allt du kan för att återta din frihet och låt inte vare sig teknokrater eller några andra galningar hindra dig. Socialister och miljöpartister vill ta allt vad frihet heter ifrån dig, de vill inte att du ska kunna åka bil, äga vapen, äta vad du vill eller bo vart du vill. De tror att de vet bättre, men du vet bäst.

Därför blir inte det här något långt inlägg. Tick-tock, låt inte sekunderna flyga ifrån dig. Gör något nu för att finna friheten och jobba hårt mot målen. Du kan ta dig ut och varje sekund kan hjälpa dig, precis som varje krona kan hjälpa dig.

Framåt ska vi och med det sagt, god fortsättning!

6 Comments

  1. Bra och filosofiskt inlägg, ligger så mycket i det där! Låt oss sluta upp mot dem, innan det är försent.
    Mvh investera-pengar.blogspot.se/

  2. Viktigt och tänkvärt, jag var ute och sprang idag. Och kände “Detta är jag” att känna hur hjärtslagen pumpar i kroppen och musklerna värker!

    Slutsatsen blir att jag måste ha mer av den frihetskänslan, ett desperat måste. Bortom jobbets bojor pågår livet, låt inte livet vara en hägring fram till döden. Lev nu!

    • Bra skrivet, du förstärkte verkligen mitt budskap. Jag känner också desperationen, det är en drivkraft i sig!

Comments are closed.