Reinvest24 utvecklas vidare

reinvest24 utvecklas

Jag har tidigare skrivit om Reinvest24, fastighetsmäklaren som ger vem som helst möjlighet att med så lite som €100 investera i fastigheter (primärt i Estland). Nu fortsätter Reinvest24 utvecklas och en väl efterlängtad funktion dyker snart upp.

För ordningens skull, det här är inte ett sponsrat inlägg eller reklam (bortsett från Affiliate-länken längre ner) – det är mina egna reflektioner. Jag har också skrivit om vikten av att ha flera inkomstströmmar och att äga delar av fastigheter är ett mycket intressant sätt. Inte minst eftersom fastigheter är inte känsliga på samma sätt som börsen.

Med Reinvest24 äger du ett antal andelar av den fastighet du väljer att investera i, och får sedan avkastning på din investering. Genom att de har flera fastigheter med olika nivåer på avkastningen kan du också med fördel sprida investeringarna.

Vad det gäller Reinvest24 har de också fortsatt med sitt värvningsprogram. Går du med och sedan värvar investerare kommer du att få en utökad del av vad nästa person investerar. Du får 1% av det investerade beloppet under ett år och naturligtvis är det Reinvest24 som står för utbetalningen.

Vill du gå med kan du använda min affiliate-länk: Reinvest24.

En av de stora nyheterna som kommer nu är att det kommer att bli möjligt att handla med andelar. Det vill säga om du vill dra dig ur kan du sälja dina andelar och buda på andras andelar. Vilket gör det hela ännu mer intressant förstås.

Dessutom kör Reinvest24 en cashback-kampanj nu mellan 23/2 till 11/3, där du får pengar tillbaka på din investering. 0.5% från €500 till €100 000, och därutöver 1%.

Det är intressant att Reinvest24 utvecklas vidare och jag ser dem som ett intressant komplement till övriga inkomstströmmar. Jag tar det rätt lugnt med att investera och har inte gått in med några jättesummor. Däremot håller jag ett vaksamt öga på hur allt utvecklas.