Din frihet är hotad

fri

Ursäkta om jag stör i söndagsångesten, men jag vill bara upplysa om att din frihet är hotad. Om du trodde att politikerna arbetar för dig behöver du tänka om. De arbetar bara på egen agenda och din frihet att leva ditt liv är mer hotad än någonsin.

Om staten hade ägnat sig åt vad staten borde göra så hade politikerna prioriterat nattväktarsystemet. Polis, försvar, brandkår, sjukvård och även utbildning. Det är grunden i ett liberalistiskt system. Inte kultur, bistånd, feministisk pseudovetenskap i form av genusforskning, och mycket annat. Dessutom ska staten hålla sig så långt den kan från att blanda sig i allt som har att göra med individens frihet.

I Sverige har vi alltför många frihetsbegränsande institutioner. Staten säger åt dig att du inte kan hantera sprit, du kan inte hantera spel, du måste ha bälte på dig när du kör bil och du får inte heller bestämma vart du vill att dina pengar ska gå vad det gäller bistånd eller kultur.

Samtidigt vill staten gärna släppa ut återfallsförbrytare, och de vill att du ska betala för det. Om inte staten börjar se till medborgarnas bästa har staten förbrukat sin roll, och endast anarki återstår. Staten måste återupprätta sin position som nattväktare och se till att skydda medborgarna.

Det sker tyvärr inte nu. Sprängningar, skjutningar, våldtäkter, rån, förnedningsrån och så vidare… Allt är bevis på att staten inte klarar av sitt uppdrag.

Att skurkarna ska ge fan i vanliga människor är en självklarhet. Tyvärr inte i Morgan Johanssons Sverige, inte i Dambäcks verklighet och absolut inte i Stefan Löfvéns Sverige. De har svikit dig och det finns inget annat sätt än att aktivt arbeta för att de aldrig mer ska få förstöra vår vardag.

Om du inte tror att din frihet är hotad kan du kolla upp regeringens alla förslag til lagar som begränsar din frihet. Vapendirektivet är bara ett av alla, precis som övervakningslagar och fokus på att människor som aldrig begått brott ska kontrolleras. Istället för att lagföra de riktiga svinen.

1 Comment

Comments are closed.