Den tunna röda linjen

Den tunna röda linjen handlar om när en grupp soldater håller emot en större styrka. Precis det vi ser i Ukraina nu. Putin och hans marionetter i den ryska regeringen har begått brott mot både folkrätt och mänskligheten. Det här får inte glömmas bort, någonsin.

Som jag ofta skrivit om på den här bloggen är vår frihet konstant hotad. Friheten kan omvandlas till slaveri på ett ögonblick. En galning kan anfalla ett annat land och komma undan med det. Det enda som står emellan galningen och vår frihet är den tunna röda linjen. Det gäller att göra den linjen tjockare och starkare.

Det vi inte heller ska glömma under den här konflikten är att vi har ett parti i Sverige som öppet hyllat kommunismen i Sovjet och även sedermera Ryssland. Vänsterpartiet kan verka hur vettigt som helst med sina argument om mer resurser till vård och omsorg, men de är trots allt kommunister och de har ägnat sig åt att stötta kommunister runt om i världen.

Den tunna röda linjen av försvarare ska hyllas, stöttas och bevaras. Glöm aldrig det, för nästa gång är det du och jag som behöver ställa oss frågan om vi vill tillåta en invasion från främmande makt, eller stå emot.

Ukraina står inte ensamma, även om jag tycker att FN och EU gör alldeles för lite. Sprid budskapet, vägra köpa någonting som har med Ryssland att göra och markera kraftfullt. Gör vad du kan. Nu, inte sedan.

2 Comments

    • Nu vet nu både du och alla andra att SD inte är nazister, även om kommunisterna länge försökt få det att verka så. Vet inte vad du vill säga med din kommentar, men ingen vill ha vare sig kommunister eller nazister.

Comments are closed.