Inför valet 2022

Bild från Pixabay.

Det är snart val och på många sätt är det ett ödesval för Sverige. De senaste (snart) åtta åren har Sverige vanskötts å det grövsta och socialdemokrater tillsammans med kommunister och miljöpartister är ansvariga för det mesta av förfallet.

Nu finns en chans att göra något annorlunda och då är det upp till Dig att göra din plikt. Inte enbart genom att gå och rösta, utan också läsa på vad det är du röstar på. Du som gör som du alltid har gjort utan eftertanke ska skämmas, för du tillåter också eländet att fortsätta.

Sverige har varit ett av världens bästa länder, och det kan det bli igen. Gå därför inte på allt skitsnack från socialister och kommunister. De har sällan några andra lösningar än att ösa pengar (skattepengar) på problemen. När det är billigare och bättre att hjälpa (fler) människor på plats väljer de att låta hundratusentals människor söka asyl utan att ha en plan. När det går att skära i kostnaderna väljer de att öka skattetrycket och därigenom öka på förfallet.

Du måste plugga partipolitik inför valet. Du har ett ansvar att vara påläst och förstå vad partiernas partiprogram går ut på. Som exempel går kommunisternas partiprogram ut på att ta äganderätten från medborgarna. Ett annat exempel är att miljöpartiet vill införa klimatdiktatur och tycker att civil olydnad är bra (så länge det följer deras syften).

Din plikt går dock längre än att bara läsa på. Du har också en plikt att högljutt debattera för det du tror på (även om det skulle vara att du tror att kommunismen är bra). Det går inte längre att bara sitta still och rösta med hjärtat. Samhället kräver tänkande medborgare, inte folk som bara går på floskler och “fina, goda” budskap.

Tänk också på att politiken måste vara praktiskt genomförbar. Det har miljöpartiet aldrig tänkt på. De stänger gärna kärnkraftverk för att elda med kol eller försöka bygga vindkraftverk utan cement. Sossarna var en gång pragmatiska, men inte längre. Nu för tiden handlar allt om att behålla makten och ljuga så mycket det går.

Du kommer bli fattigare med en rödgrön regering, det är åtminstone något du kan vara säker på. Brotten kommer fortsätta öka, skatten öka, kostnaderna öka och du kommer få sämre vård, sämre pension, sämre av allting. Det lilla du får över kommer du få skatta ännu mer för när du investerar, eftersom i kommunisternas värld ska de rika straffas dubbelt upp.

Tror du mig inte? Gör då din plikt och läs på så kommer du att inse.

2 Comments

    • Du får nog vara lite mer utvecklande än så. Jag vet inte vad du menar. Däremot finns det inga bruna partier, det är något kommunister och sossar har som enda argument när de själva misslyckats katastrofalt. Att det finns partier (plural) som har haft sympatier med nazism stämmer dock, men det betyder inte att de är nazister idag.

Comments are closed.