Otroligt opassande, Andersson

Samma dag som Ulf Kristersson begärde två dagar till för sonderingen till att bilda regering går statsminister Magdalena Andersson ut och kritiserar Kristersson. I mina ögon är det otroligt opassande och för att vara väldigt ärlig; fullständigt patetiskt.

Magdalena Andersson har varit med och raserat Sverige under åtta år. Förra gången hennes parti skulle bilda regering tog det 129 dagar att få en regering på plats. Nu kritiserar hon inte bara hur kort tid det tagit för Kristersson, utan har också mage att påstå att Sverige ser ut att få en regering som ägnar kraft åt interna problem.

Ja, du, Magdalena Andersson. Jag undrar helt ärligt om du sover gott på natten. Någon stolthet eller ära tycks du inte ha. Sverige har aldrig haft fler skjutningar än efter ditt styre, Sverige har aldrig haft större problem med elförsörjningen än nu, vården är under all kritik, arbetslösheten är högre än de flesta andra länder i EU och högst i norden, fler går på bidrag än på mycket länge, och så vidare.

Socialdemokraterna och Magdalena Andersson är fulla av lögner, och statsmedia ifrågasätter i vanlig ordning inte sossarnas uttalande (se exempel här). Om jag hade varit Andersson hade jag hållit tyst i det här läget, men det är symtomatiskt för sossar att aldrig erkänna fel.

För övrigt anser jag att Liberalerna har gjort sitt. De är ett skitparti som hade chansen att komma tillbaka, men återigen visar de att de inte är några liberaler utan förtäckta sossar. Vi kan bara hoppas att de kommit överens imorgon, men vem vet. Vi kanske får fyra år till med sossar som förstör Sverige.