Är de galna på Stockholms tingsrätt?

Galenskapen har intagit Stockholms tingsrätt. Sorry, det går inte att säga det på något annat sätt. Givetvis gäller det inte alla som arbetar där, men väl de två nämndemän som friar en klimataktivist på grund av vederbörande agerade i klimatnödläge.

Om detta rapporterar SVT (och som vanligt utan ifrågasättande). Med största sannolikhet tillhör de två nämndemännen MP (eller möjligtvis S, V eller C). Klimataktivisten var åtalad för att ha vägrat flytta på sig på polismans uppmaning (efter att göken blockerat en av Stockholms största innerstadsgator).

Hur i helvete kan någon påkalla nödläge i en sådan situation? Vad hade hänt om de inte blockerat den där vägen? Hade världen omedelbart gått under? Hade någon dött om de inte satt där? I själva verket kan folk dö för att de här idioterna sitter i vägen.

Jag är väldigt väl medveten om hur tingsrätten fungerar och att när två nämndemän vill fria och rådmannen plus ännu en nämndeman inte vill fria så blir påföljden lägre. Klimataktivisten döms visserligen, men får inget straff eftersom det blev 2-2 i tingsrätten.

När jag läste det här började jag undra om det på riktigt var ett skämt. Men det är det inte. Så här absurd är verkligheten i dagens Sverige, och till stor del beror det på vänsterns fullständigt falska narrativ. Det är en masspsykos utan dess like och tyvärr är stor del av massmedia kommunister (gröna eller röda), vilket gör att sanningen aldrig får lov att komma fram genom det rödgröna filtret.

Dessutom blir jag förbannad över att aktivisten i klippet som finns i artikeln ovan får stå helt oemotsagd. Han står och säger att det är nödläge, planeten brinner och att vi inte har någon tid. Antändningstemperaturen för trä är mellan 200-400 grader (beroende på fukthalt). Det är rätt långt kvar till de temperaturerna, men ändå så tror de här galningarna att det är klimatförändringarna som gör att planeten brinner. Oavsett vad man tror på så ska inte någon få stå oemotsagd i statstelevisionen, men det bevisar återigen att SVT är fylld till bredden med miljöpartister som inte gör sitt jobb.

Vad kommer nästa gång? Någon anser att det är nödläge att de inte har jobb, så de stjäl och vips behöver de inte få något straff. Jag levde i tron att nämndemän trots allt hade någon sorts integritet, men jösses vad fel jag hade.

2 Comments

    • Det har alltid brunnit på planeten, men ökningen beror på människors utbredning, inte på att det blir varmare. Skövlandet av skog, skräp som slängs, folk som inte respekterar eldningsförbud och så vidare. Träd och buskar antänds inte av sig själva, även om temperaturen i luften når 40-50 grader.

Comments are closed.