Ja till M+KD budget

budget

Fantastiskt bra att (M) + (KD) budgeten gick igenom. Det betyder att Sverige får en budget som är bra för företagande, för arbete och för säkerhet. 

Alla vi som strävar efter att själva kunna hantera vår tillvaro och sköta vår ekonomi kan inte annat än att tycka att (M) tillsammans med (KD) gjort ett bra jobb. Nu ska jag förstås inte lägga orden i munnen på någon annan, men den blå politiken är betydligt bättre för Sverige än den röda. 

Skakande nog, men föga förvånande, säger Stefan Löfven att (M) + (KD) har gjort sig beroende av (SD), vilket är ren lögn. Däremot säger han ingenting om sitt eget hycklande, då (S) i många år varit beroende av (V). Vänstern är ingenting annat än ännu ett ytterlighetsparti och de är ingenting annat än kommunister. Kommunism måste bekämpas och (V) har ingenting i en demokrati att göra. De vill begränsa äganderätten, en grundläggande demokratisk rättighet och de vill att staten ska tala om för individen vad som är bra för individen. 

Det sista är rent destruktivt för den som söker frihet. Se bara på vad som händer i andra länder där diktaturer försöker ta över folks tänkande och där staten redan äger alla tillgångar. Människor vill vara fria, det är en lika grundläggande drift som driften att äta. 

Innehållet i den budget som (M) och (KD) har presenterat är ingenting annat än sunt. Skattesänkningar för den som arbetar är grundläggande för att återupprätta samhällskontraktet. En budget som inte fokuserar på att få fler människor i arbete kommer aldrig vara bra för ett land. 

Vi kan också konstatera att Moderaterna och Kristdemokraterna i sin budget fått igenom en bättre ekonomi för både poliser och pensionärer. Och glädjande nog får även Försvarsmakten mer pengar. Den här riktningen kan vi bara hoppas fortsätter så att Sverige stärks och vi påbörjar resan mot det Sverige som en gång var.