Spara pengar på Black Friday

black friday

Black Friday är benämningen på den första fredagen efter Thanksgiving i USA. Black Friday är starten på julhandeln, som traditionellt sett i USA såväl som resten av världen är den mest intensiva på hela året – och därmed även har högst omsättning.

Som handelstradition har Black Friday spritt sig till andra delar av världen, och även Sverige. Men i vanlig kapitalistisk anda räcker det inte med bara fredagen, hela veckan ska erbjudanden ut och det talas mer om Black Week än bara Black Friday.

Naturligtvis uppmuntrar jag handel och kapitalistiska initiativ, även om till och med en pengacowboy kan tycka att det blir lite väl mycket. Men jag har ett supertips till dig som vill spara pengar på Black Friday:

Köp ingenting.

Då sparar du 100%. Det finns inget bättre sätt att undvika att bli av med pengar än att inte köpa något. Håll i stålarna och säkerställ att du bara köper det du verkligen måste.

Vill du ändå köpa något så kombinera rean med att använda dig av Refunder (affiliate-länk). Då kan du få både reapriser och lite cashback.

2 Comments

  1. Jag har aldrig orkat sätta mig in i det där med cash back siter faktiskt. Är det verkligen något att ha? Skriv gärna ngt om det.
    Mvh investera-pengar.blogspot.se/

    • Ja, det är det absolut – om du handlar på nätet. Jag börjar närma mig 100% av allt jag handlar och cashback ger dig pengar tillbaka som du inte hade fått om du är med. Jag har ett inlägg längre ner men kan skriva ett nytt, jag tycker det är supervärdefullt.

Comments are closed.