Din frihet är mer hotad än någonsin

din frihet

Din frihet är din rättighet. Inga människor vill bli bestämda över och det är var och ens skyldighet att ta ansvar över sitt liv. Det är grunden i liberalismen och vad varje människa som uppskattar sin frihet borde försvara med sitt liv.

Nu är dock din frihet mer hotad än någonsin. Liberalerna, det enda parti som bär liberalism i sitt namn, har lyckats punktera sin egen politik. Istället är det andra partier som försvarar liberalism. Socialisterna (V, S och MP) gör allt de kan för att öka statens kontroll över dig som individ.

Exemplen är många, där Socialdemokraterna längst av alla ägnat sig åt att kontrollera ditt liv, ivrigt påhejade av kommunisterna. Enligt deras sätt att se på samhället ska du inte:

  • Uttrycka dina åsikter fritt.
  • Bestämma när, hur och hur mycket du får dricka alkohol.
  • Inneha vapen.
  • Ta del av fria nyheter.
  • Resa till andra delar av världen (om de inte ligger inom tågavstånd).
  • Flytta ditt företag till andra länder.
  • Ta ut dina pengar utan att berätta vad du ska ha dem till.
  • Och mycket mer.

Däremot ska du tvingas betala för statliga nyheter, för kulturprojekt som ingen jävel vill ha eller se, och en enorm byråkratisk apparat som bara skapats för att skapa sysselsättning.

Din frihet är mer hotad än någonsin och det blir inte bättre av överstatligheten från EU. Under förevändningen att man bekämpar ekonomisk brottslighet ska alla svenskar tala om vad vi använder våra pengar till, varifrån de kommer och så vidare. I takt med att kontanter försvinner ökar kontrollen ännu mer. Hur lång tid tar det innan vi förbjuds handla vissa varor? Samtidigt som internet ska kontrolleras ända in i vardagsrummet.

Socialismen har alltid misslyckats. Fråga vem som helst i Venezuela vad de tycker om att bli ivägsläpade mitt i natten för att de har sagt fel saker. Socialismens grund är att kontrollera medborgarna, beskatta dem och som Greider brukar säga låta medborgarna ha lite fickpengar. Annars är det ok med 100% skatt.

Vem vid sina sinnes fulla bruk lägger sin röst på kommunister, socialdemokrater eller miljöpartister? Uppskattar ni inte er frihet mer än att köpa billiga argument?

Staten förmår inte upprätthålla lag och ordning längre, inte tillhandahålla sjukvård och skolan är på många platser ett kaos. Ändå ska skatterna öka enligt sittande regering, inte minst genom en grön skatteväxling. Fler meningslösa initiativ är på gång på miljösidan och inte ett ord sägs om miljöproblemen i övriga världen.

Liberalismens grund är en nattväktarstat där staten ser till att medborgarna inte skadar varandra och att ingen extern part angriper staten. Vi är långt ifrån en nattväktarstat och inte heller en stat där socialliberalism styr. Liberalerna vill gärna ha mer EU och lämna ifrån sig makten över Sverige till byråkraterna inom EU. EU är så långt ifrån liberalism vi kan komma, med en ökande kontroll över medborgarnas liv.

Som sagt, din frihet är mer hotad än någonsin och om du inte gör din röst hörd kommer du inte ha någon frihet kvar. Det är då du får stå inför skranket och erkänna brott mot yttrandefrihet.

2 Comments

  1. För kanske 10 år sedan skulle jag ha sagt att du är galen som producerar ovan text. Idag kan jag bara konstatera att vartenda ord ovan tyvärr är sant. Det är fascinerande hur passivt svensken bara accepterar allt som händer idag. De berövar folket dess frihet, dess pengar och dess trygghet. Och det går fort.

  2. Håller helt med dig, jag skulle också sagt samma sak för tio år sedan. Vi har alltmer passivt accepterat att vår frihet minskar för varje dag som går.

Comments are closed.