Exponera dina mål

exponera socialisterna

Om du någon gång känner dig oinspirerad är ett väldigt bra sätt att få inspiration att exponera dina mål. Berätta vitt och brett om dem för alla dina nära och kära. Då kommer du inte bara få hjälp med inspirationen utan också pushas mot målet.

Ta viktnedgång som exempel. Det kan kännas som något du vill hålla för dig själv. Då riskerar du inte att bli exponerad, men å andra sidan får du heller ingen draghjälp. Tala om för alla i din närhet att nu har du tänkt gå ner och du behöver hjälp. Tala också om ditt mål, så får du hjälp av familj och vänner att få en liten knuff då och då.

Nu kan vikt vara väldigt känsligt, och har du vänner eller familj som börjar reta dem så be dem dra åt helvete. Enkelt och koncist, du behöver inte någon som retar dig. Någonsin. Oavsett om det gäller vikt eller att bestiga ett berg.

Folk som drar ner dig ska du i allmänhet undvika. Tala om för dem att har de inget positivt att bidra med kan de hålla tyst eller ändra på sig.

Vikt är bara ett exempel. Vill du bli ekonomiskt oberoende, tala om det. Var inte rädd. Det värsta som kan hända är att du misslyckas och då är det bara att börja om. Var stolt för att du har mål, väldigt många människor går omkring utan någon som helst plan.

Exponera ditt mål att bli ekonomiskt oberoende och du kommer att få stöd, men säkerligen även avundsjuka och rädsla. Strunta i de som står för det senare, fokusera på dem som peppar dig. Du kommer att få tips från oväntade håll, stöd från oväntade håll och du kommer att få lättare att visualisera dina mål.

Att exponera sig kan vara skrämmande, men det är en bra resa att göra. Spring Göteborgsvarvet i år och tala om för alla att du tänker göra det. Ta motorcykelkort, börja jaga, planera en resa jorden runt, satsa på att bli skuldfri genom att amortera… The Sky is Not the Limit, det var länge sedan himlen var någon begränsning.