Må 2021 ge dig all välstånd du förtjänar och lite till

Jag kan givetvis inte avsluta bloggen med ett inlägg som innehåller något av det jag föraktar mest (se inlägget innan detta) – utan ska istället avsluta positivt.

Jag gillar också den äldre sortens hälsningar och välönskningar, där det inte bara var “hej” eller “hej då” som påbörjade eller avslutade ett möte. Shakespear kanske var bäst på att ha utvecklade hälsningsfraser, men helt klart hade man mer tid förr i världen. Så med risk för att ta upp lite för mycket tid av dig kära läsare tänkte jag ge mig på ett försök att önska dig ett riktigt gott nytt 2021 genom följande text:

År 2020 är till ända och med det ett år som varit utmanande för de allra flesta människor. Jag ber därför att få önska dig och din familj ett fantastiskt 2021. Må 2021 bli ett år som ger dig det du önskar.

Må 2021 också bli det år då hälsan står dig bi, då du får leva ett liv utan krämpor och då dina nära och kära håller sig friska. Må ni alla leva i fred, utan påhopp och attacker från främlingar eller vänner. Må ni få ett säkert år då det går att gå oantastad genom våra gator och vår natur.

I sanning önskar jag dig att din ekonomiska resa fortsätter och att du når de mål du sätter upp. Må 2021 överträffa dina förväntningar och att resan mot ekonomiskt oberoende får extra fart.

Må du också klara dig från att köpa onödiga saker, och må du kunna klippa kostnader du inte trodde kunna kapa mer. Små besparingar under ett helt år kan bli stora summor och må du få de största summor du kan tänka dig.

Livet är inte komplett utan utmaningar, ej heller utan nya upplevelser. Må 2021 ge dig och din familj nya vänner, nya upplevelser och lagom med utmaningar. Må ni återfinna kärlek ni förlorat, förlåta vänner som gjort er illa och med förhoppning om att de du förargat kan förlåta dig.

Med andra ord, låt 2021 bli ett ännu bättre år och må lyckan nå dig och din familj.

Gott Nytt År!